Maatwerk speciaal voor jou

Kies het fantasyformaat wat bij jou past!

Previous
Next

Small
fantasy

Een fantasyfoto waarbij ik een close-up van jou maak. Jij bent opgemaakt en gekleed zoals jij dat voor je ziet.

Deze foto wordt buiten in de natuur gemaakt (plek en datum spreken we samen af). Er wordt een lichte bewerking gedaan.

Jij ontvangt de foto digitaal in groot formaat via Wetransfer.

€140,00 excl. reiskosten

Medium fantasy

Je kiest vooraf uit de door mij al ontworpen achtergronden. We bespreken in welke houding je op de foto wil en ik bewerk je in de achtergrond die jij gekozen hebt.

Deze foto wordt binnen gemaakt met een neutrale achtergrond (plek en datum spreken we samen af). Er wordt een gemiddelde bewerking gedaan.

Jij ontvangt de foto digitaal in groot formaat via Wetransfer.

€150,00 excl. reiskosten

Large
fantasy

Je mag helemaal zelf aangeven welk beeld je voor je ziet. We bespreken welk beeld je voor ogen hebt en ik stel je vragen om dat beeld voor mij duidelijk te krijgen. We bespreken in welke houding je op de foto wil en ik maak na het fotograferen jouw eigen fantasywereld.

Deze foto wordt binnen gemaakt met een neutrale achtergrond (plek en datum spreken we samen af). Je krijgt een mogelijkheid om de foto aan te laten passen als deze niet voldoet aan het beeld wat jij hebt. Wil je daarna nog een aanpassing, dan komt er €10,00 aan kosten bij per aanpassing (XL optie waarbij drie aanpassingen mogelijk zijn:€325,00).

Jij ontvangt de foto digitaal in groot formaat via Wetransfer

€295,00 excl. reiskosten

Hoe werkt het?

Stap 1: Het begint met een idee

Je stuurt mij jouw idee op. De volgende stap is dat we contact met elkaar hebben, zodat ik extra vragen kan stellen om te bepalen of ik eenzelfde soort beeld heb bij jouw idee. Ik zal dan ook uitleggen op welke manier we de foto kunnen maken. Als we het met elkaar eens zijn, gaan we door naar stap 2!

Stap 2: Tijd om de foto te maken

Ik kom bij je langs om jou op de foto te zetten. Ik neem een neutrale achtergrond mee en mijn fototoestel natuurlijk. Als dat nodig is, neem ik ook een flitser mee. We zijn ongeveer 20 tot 30 minuten bezig waarbij ik meerdere foto’s van je maak. Zo heb ik tijdens het bewerken genoeg keus in welke foto ik gebruik. 

Stap 3: Ik ga aan de slag

Ik ga thuis met photoshop aan de slag. Zodra ik zover ben, krijg je een eerste foto toegestuurd in klein formaat. Je mag een keer aangeven of er nog iets anders moet, zodat het meer bij jouw beeld past. Als dat zo is, ga ik nogmaals aan de slag om de laatste veranderingen te doen.

Na 1 tot uiterlijk 3 weken (het ligt een beetje aan mijn agenda) krijg jij jouw eigen fantasyfoto via Wetransfer toegestuurd.

De foto is dan van jou, je kunt hem uitprinten, delen op social media enz. Ik maak ook opnamen van het photoshoppen zelf zodat je kunt zien hoe ik de foto voor je in elkaar heb gezet. Die video krijg je bij de foto meegestuurd.

Enthousiast geworden?

Lijkt het je leuk om een mooie foto te krijgen wat echt maatwerk is? Heb je een mooi fantasiebeeld voor ogen waar jij een rol in speelt?

Neem contact met me op om je vragen te stellen, om afspraken te maken, zodat we er samen iets moois van kunnen maken.